Burning Betrayal

Film, 2023, 99 minuten
Burning Betrayal
In deze bewerking van de roman van Sue Hecker ziet een accountant het verraad van haar verloofde als een kans voor een seksueel ontwaken, met gevaarlijke gevolgen.
De film Burning Betrayal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 99 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Burning Betrayal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Burning Betrayal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans - Audiodescriptie;Portugees (Brazilië) - Audiodescriptie;Portugee
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Burning Betrayal

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las hermanas fantásticas
Twee vervreemde zussen worden na de onverwachte dood van hun vader herenigd als ze miljoenen euro's vinden achter een muur. Moeten ze het geld houden?
Untamed Royals
Een groep rijke tieners pleegt misdaden die escaleren van kattenkwaad tot gevaarlijke intriges. Dit leidt tot chaos, maar niet voor henzelf.
Tòkunbọ̀
Een voormalig autosmokkelaar moet binnen drie uur de dochter van een overheidsfunctionaris bij haar ontvoerder afleveren. Anders zal zijn gezin de gevolgen ondervinden.
Lolo and the Kid
Een oplichter en het kind dat hij in huis nam bedriegen stelselmatig de rijken. Een unieke kans zou echter een einde kunnen maken aan hun onafscheidelijke band.
Kabut Berduri
Een rechercheur onderzoekt een serie gruwelijke moorden langs de grens tussen Indonesië en Maleisië, waardoor ze wordt gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar verleden.