The Fall of the House of Usher

Tv-serie, 2023
The Fall of the House of Usher
Om hun fortuin en toekomst veilig te stellen, bouwen een meedogenloze broer en zus een familiedynastie op die instort als hun erfgenamen een voor een op mysterieuze wijze sterven.
De tv-serie The Fall of the House of Usher is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Bruce Greenwood, Carla Gugino, Mark Hamill en anderen spelen in deze horror-dramaserie van Mike Flanagan en Trevor Macy. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Fall of the House of Usher is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Fall of the House of Usher

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Fall of the House of Usher

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Perfect Couple
Amelia staat op het punt te trouwen met iemand uit een van de rijkste families op Nantucket tot een schokkend sterfgeval de bruiloft doet ontsporen en iedereen opeens verdachte is.
Chestnut vs. Kobayashi: Unfinished Beef
Kijk hoe Joey Chestnut, kampioen hotdog-eten, het opneemt tegen rivaal Takeru Kobayashi in de ultieme wiener-takes-all-competitie.
Respira
Een gepassioneerd medisch team zet zich in om levens te redden in een hectisch publiek ziekenhuis waar spanningen en romantiek ieders hart sneller laten kloppen.
KAOS
Terwijl er onenigheid heerst op de Olympus en de almachtige Zeus steeds meer paranoïde wordt, zijn drie stervelingen voorbestemd om de toekomst van de mensheid nieuw vorm te geven.
IC 814: The Kandahar Hijack
Wanneer de IC 814 op weg naar Delhi wordt gekaapt, staan honderden levens op het spel. Het wordt India's langste en meest verontrustende luchtvaartcrisis ooit.