To Kill a Tiger

Documentaire, 2024, 128 minuten
To Kill a Tiger
Wanneer zijn tienerdochter een schokkende misdaad overleeft, zoekt een boer naar gerechtigheid. Hij moet de diepgewortelde onverdraagzaamheid in hun dorp trotseren.
De documentaire To Kill a Tiger is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 128 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. To Kill a Tiger is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Latijns-Amerika);Frans;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Tamil;Telugu
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals To Kill a Tiger

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Apollo 13: Survival
Met originele beelden en interviews wordt in deze documentaire het spannende verhaal over Apollo 13 verteld en het gevecht om de astronauten veilig thuis te brengen.
Untold: Hope Solo vs. U.S. Soccer
Wereldkampioen Hope Solo vertelt over haar turbulente opmars naar de top van het vrouwenvoetbal te midden van publieke schandalen en spanningen met voormalige teamgenoten.
Untold: Sign Stealer
In deze sportdocumentaire gaat Connor Stalions voor het eerst in op de beschuldigingen rond het schandaal in Michigan over het stelen van football-signalen.
Secret Lives of Orangutans
Volg een orang-oetanfamilie van meerdere generaties tijdens de ups en downs van het leven in de bomen. Deze meeslepende documentaire wordt verteld door David Attenborough.
Untold: The Murder of Air McNair
Documentaire over de opkomst van de legendarische NFL-quarterback Steve McNair en de verbijsterende details over zijn schokkende moord in 2009.