The Deepest Breath

Documentaire, 2023, 110 minuten
The Deepest Breath
Een kampioen die recordprestaties neerzet en een heldhaftige veiligheidsduiker zijn gek van vrijduiken en riskeren alles om geschiedenis te schrijven met een opmerkelijke duik.
De documentaire The Deepest Breath is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 110 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. The Deepest Breath is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Tur
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Deepest Breath

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Apollo 13: Survival
Met originele beelden en interviews wordt in deze documentaire het spannende verhaal over Apollo 13 verteld en het gevecht om de astronauten veilig thuis te brengen.
Untold: Hope Solo vs. U.S. Soccer
Wereldkampioen Hope Solo vertelt over haar turbulente opmars naar de top van het vrouwenvoetbal te midden van publieke schandalen en spanningen met voormalige teamgenoten.
Untold: Sign Stealer
In deze sportdocumentaire gaat Connor Stalions voor het eerst in op de beschuldigingen rond het schandaal in Michigan over het stelen van football-signalen.
Secret Lives of Orangutans
Volg een orang-oetanfamilie van meerdere generaties tijdens de ups en downs van het leven in de bomen. Deze meeslepende documentaire wordt verteld door David Attenborough.
Untold: The Murder of Air McNair
Documentaire over de opkomst van de legendarische NFL-quarterback Steve McNair en de verbijsterende details over zijn schokkende moord in 2009.