If I Were Luísa Sonza

Tv-serie, 2023
If I Were Luísa Sonza
De meest polariserende zangeres uit Brazilië vertelt in deze docu openhartig over haar liefdesleven, carrière, de controversen rond haar persoon en het maken van een nieuw album.
De tv-serie If I Were Luísa Sonza is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Geschikt voor 12 jaar en ouder. If I Were Luísa Sonza is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Latijns-Amerika);Portugees (Brazilië) - Audiodescriptie;Portugees (Brazilië) [Origine
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals If I Were Luísa Sonza

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El portal: La historia oculta de Zona Divas
In de duistere onderwereld van Mexico-Stad zoeken vrouwen naar een beter leven en raken ze verstrikt in een online escortnetwerk, wat leidt tot een reeks vrouwenmoorden.
Worst Ex Ever
Deze docuserie over waargebeurde misdaad onderzoekt de duistere kant van de liefde aan de hand van ooggetuigenverslagen, van ijzingwekkend verraad tot moordcomplotten.
Wyatt Earp and The Cowboy War
De legendarische vete tussen Wyatt Earp en Ike Clanton komt tot leven door nagespeelde scènes in dit rauwe docudrama over het vuurgevecht dat een tijdperk definieerde.
Pop Star Academy: KATSEYE
Twintig beginnende popsterren doorlopen een K-pop-trainingsprogramma in deze docuserie over de vorming van de eerste wereldwijde meidengroep van HYBE x Geffen: KATSEYE.
American Murder: Laci Peterson
Laci Peterson was acht maanden zwanger toen ze verdween. De daaropvolgende zoektocht eindigde in een tragedie. Deze docuserie duikt in de moordzaak uit 2002.