Little Nicholas: Life of a Scoundrel

Tv-serie, 2023
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
De tv-serie Little Nicholas: Life of a Scoundrel is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Geschikt voor alle leeftijden. Little Nicholas: Life of a Scoundrel is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Little Nicholas: Life of a Scoundrel

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Perfect Couple
Amelia staat op het punt te trouwen met iemand uit een van de rijkste families op Nantucket tot een schokkend sterfgeval de bruiloft doet ontsporen en iedereen opeens verdachte is.
El portal: La historia oculta de Zona Divas
In de duistere onderwereld van Mexico-Stad zoeken vrouwen naar een beter leven en raken ze verstrikt in een online escortnetwerk, wat leidt tot een reeks vrouwenmoorden.
Respira
Een gepassioneerd medisch team zet zich in om levens te redden in een hectisch publiek ziekenhuis waar spanningen en romantiek ieders hart sneller laten kloppen.
IC 814: The Kandahar Hijack
Wanneer de IC 814 op weg naar Delhi wordt gekaapt, staan honderden levens op het spel. Het wordt India's langste en meest verontrustende luchtvaartcrisis ooit.
Worst Ex Ever
Deze docuserie over waargebeurde misdaad onderzoekt de duistere kant van de liefde aan de hand van ooggetuigenverslagen, van ijzingwekkend verraad tot moordcomplotten.