Happiness for Beginners

Film, 2023, 105 minuten
Happiness for Beginners
Een lerares staat na haar scheiding op een tweesprong en waagt zich aan een nieuwe start in het leven en de liefde als ze zich aanmeldt voor een zware groepswandeltocht.
De film Happiness for Beginners is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 105 minuten. Ellie Kemper ('Unbreakable Kimmy Schmidt') en Luke Grimes ('Yellowstone') gaan op pad in deze lieve en luchtige romcom. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Happiness for Beginners is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Happiness for Beginners

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescripti
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Happiness for Beginners

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las hermanas fantásticas
Twee vervreemde zussen worden na de onverwachte dood van hun vader herenigd als ze miljoenen euro's vinden achter een muur. Moeten ze het geld houden?
Incoming
Hun eerste week op de middelbare school. Het grootste feest van het jaar. Tijdens een chaotische, losbandige nacht maken vier tienerjongens verkeerde keuzes.
Nice Girls
Een excentrieke agent en een plichtsgetrouwe rechercheur werken samen met een charmante ex-hacker om de verdwijning van een agent op te lossen en Nice van een ramp te redden.
The Union
Een bouwvakker uit New Jersey wordt een spion in opleiding wanneer zijn vroegere vriendin hem rekruteert voor een geheime missie.
Mission: Cross
Een geheim agent die nu huisman is, raakt met zijn vrouw, een rechercheur die zijn verleden niet kent, verwikkeld in een gevaarlijke missie die hun huwelijk op de proef stelt.