Gervaise

Film, 1956, 117 minuten
Gervaise
Een Parijse wasvrouw en moeder van twee kinderen wil koste wat het kost haar werk blijven doen, terwijl ze te kampen heeft met haar alcoholistische echtgenoot.
De film Gervaise is uitgebracht in 1956 en duurt 117 minuten. Dit drama, geregisseerd door filmmaker René Clément, kreeg een Oscarnominatie en een BAFTA Award voor Beste film. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Duister, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Gervaise

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Gervaise

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Untamed Royals
Een groep rijke tieners pleegt misdaden die escaleren van kattenkwaad tot gevaarlijke intriges. Dit leidt tot chaos, maar niet voor henzelf.
Nice Girls
Een excentrieke agent en een plichtsgetrouwe rechercheur werken samen met een charmante ex-hacker om de verdwijning van een agent op te lossen en Nice van een ramp te redden.
Lolo and the Kid
Een oplichter en het kind dat hij in huis nam bedriegen stelselmatig de rijken. Een unieke kans zou echter een einde kunnen maken aan hun onafscheidelijke band.
Take Me Home Tonight
In 1988 probeert een intelligente, maar doelloze MIT-student op een wild Labor Day-feest zijn droomvrouw voor zich te winnen met de hulp van zijn tweelingzus en beste vriend.
Ferdinand
Een enorme, maar zachtaardige stier keert terug naar zijn boerderij. Hier probeert hij vooral de arena te ontwijken met hulp van zijn vrienden, die ook anders zijn dan anders.