title

Film, 2021, 106 minuten
title
Een verveelde, overwerkte elf vlucht naar de echte wereld. Daar probeert hij samen met een nieuw vriendje het magische gevoel van Kerstmis te ervaren.
De film title is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 106 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. title is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools - Audiobeschrijving;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals title

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Backyard Wilderness
Deze inventieve documentaire vertelt het verhaal van hoe een kind de wonderen der natuur ontdekt via de dieren en planten in de bossen rond haar huis in een buitenwijk.
Inside the Mind of a Dog
Ga mee op een heerlijke reis door de wereld van honden in deze documentaire die wetenschappelijke en emotionele inzichten onthult over onze geliefde trouwe vrienden.
Ferdinand
Een enorme, maar zachtaardige stier keert terug naar zijn boerderij. Hier probeert hij vooral de arena te ontwijken met hulp van zijn vrienden, die ook anders zijn dan anders.
Benjamin the Elephant
Een goedmoedige olifant en zijn beste mensenvriendje moeten samenwerken om de dierentuin van Nieuwstad te beschermen tegen een sluwe vrouw die de dierentuin wil sluiten.
The Animated World of Paul Grimault
Betoverde poppen. Een muzikale hond. Een magische fluit. Maak een reis in een fantastisch luchtschip door acht korte verhalen over kwaad, liefde en menselijkheid.